Design & Designer

14 Ağustos 2016 Pazar

Design & Designer


Herkese merhaba !


Uzun zamandır uzaktan uzağa izlediğim ve takip ettiğim blog dünyasına daha fazla uzak kalamadım ve ben de fikirlerimi,hayata bakış açımı sizlerle paylaşmaya karar verdim.

Herkese hitap edebilecek farklı alanlardaki tasarım fikirlerini paylaşacağım bu blog için oldukça heyecanlıyım.Heyecanımı paylaşmak için sık sık yazmaya çalışacağım.O zaman şu tasarım konusuna bir el atalım öncelikle ...

Son yıllarda kafamızı nereye çevirsek karşılaştığımız,hepimizin çok aşina olduğu sözcükler yerleşti hayatımıza '' design&designer '' gibi mesela. Türkçeye tasarım & tasarımcı olarak çevirmekteyiz bu sözcükleri.





Peki bize tasarımı,tasarımcıyı,sanatı böylesine sevdiren şey nedir?Elbette herkesin farklı bir cevabı olacaktır.Ben bunu özel olma,özel hissetme,hissettiklerini somutlaştırma arzusu olarak cevaplayabilirim.Barındığımız mekanda,giydiğimiz kıyafette,yediğimiz yemekte bile bize özel bir parça ararız.Özel olanı seçmeye gayret ederiz.

Herkes kendi yaşamı için en doğruyu,en güzeli seçmeye uğraşır.Yaşam boyunca seçimlere mağruz kalırız.Seçerek kendimize bir dünya tasarlarız..Herkes kendi dünyasının tasarımcısı aslında.Basit düşünecek olursak her tasarım kararı bir seçim gerektirir.Ve herkes kendi yaşamı için en doğruyu,en güzeli seçmeye uğraşır.Madem ki seçim şansı bize ait ;

Hadi gelin o zaman bundan sonra birlikte tasarlayalım birlikte seçelim.Tasarım yaşamına birlikte dokunalım ...




0 yorum :

Yorum Gönder